Luxe tuinkamer


Een mooi terras en een mooie tuin staan voor levensgenot. Bij Palmiye werken wij dagelijks aan oplossingen die u in staat stellen om het hele jaar door van uw terras en tuin te kunnen laten genieten. Met een luxe tuinkamer kunt u op een mooie zomerdag genieten van de buitenlucht en tegelijkertijd met een handomdraai voor voldoende verkoelende schaduw zorgen. Maar ook bij minder mooi weer, zoals in de herfst of winter, kunt u met onze producten volop van uw tuin genieten, en zelfs droge en warme woonruimte aan uw huis toevoegen. Glazen schuifwanden bijvoorbeeld stellen u in staat om van uw zomerterras een luxe tuinkamer te maken, zonder de verbinding met de buitenwereld te verliezen.

Kies de luxe tuinkamer die het beste bij u past

Een luxe tuinkamer van Palmiye wordt altijd op maat gemaakt. Wij bieden daarmee voor ieder terras en iedere tuin de juiste oplossing.

Lamellen overkapping

De lamellen overkappingen horen bij de meest innovatieve oplossingen die wij voor uw tuin of terras bieden. De lamellen zijn in een handomdraai van stand veranderbaar waardoor u met de afstandsbediening altijd de juiste balans tussen zon en schaduw kunt instellen. In de gesloten stand is de lamellen overkapping waterdicht en voorzien van een waterafvoersysteem. Kiest u voor onze Skyroof Prestige, dan kunt u de lamellen overkapping zelfs helemaal naar de zijkant schuiven om van uw gesloten terras weer een open terras te maken.

Met onze speciaal ontwikkelde glazen schuifwanden verandert u uw lamellen overkapping in een heerlijke luxe tuinkamer waar u ook in de winter van het mooie uitzicht op uw tuin kunt genieten. Op een mooie winterdag kunt u dankzij de verstelbare lamellen zelfs weer even van de gezonde buitenlucht en winterzon genieten, zonder de te koude wind binnen te laten. Het lente- en zomergevoel blijft zo het hele jaar door binnen handbereik.

Vouwdaken

Doordat het doek van de hoogste kwaliteit is, zijn de vouwdaken waterdicht. Samen met optionele glazen wanden tovert u uw zomerterras iedere winter om in een luxe tuinkamer met aangename temperaturen. Er bestaan zowel vrijstaande systemen als ook systemen met wandmontage. Ontdek de vele variaties en mogelijkheden van onze vouwdaken om niet alleen maar ‘s winters van uw tuin te kunnen blijven genieten, maar ook extra woon- en leefruimte aan uw huis toe te voegen. Een schuin aflopend dak is trouwens ook met glazen wanden geen probleem. Met een zijspie kunnen wij het schuine deel tussen het dak en de glaswand gemakkelijk wind- en waterdicht afsluiten.

Perfectioneer uw luxe tuinkamer

U kunt uw luxe tuinkamer helemaal aanpassen aan wat u precies nodig heeft. Sluit bijvoorbeeld uw luxe tuinkamer af met glazen wanden uit dubbelglas. Dit zorgt in de winter voor extra temperatuur- en geluidsisolatie, waardoor u uw verbinding tussen huis en tuinkamer zonder warmteverlies open kunt laten staan. Meenemers zorgen voor extra gebruiksgemak doordat de aan elkaar bevestigde glaspanelen automatisch mee schuiven. Met borstels bent u helemaal zeker van een wind- en tochtvrije luxe tuinkamer.

Het verticale glazen schuifsysteem is bijzonder innovatief. In de zomer en op dagen met betere weersomstandigheden verhoogt of verlaagt u de glaspanelen zover, totdat u de perfecte balans tussen buitenlucht en wind- of regenbescherming gevonden hebt. In de winter kunt u ook met dit systeem uw terras in een luxe tuinkamer of binnenruimte veranderen. Vooral in de horeca is deze oplossing bijzonder populair.

Uw tuinkamer wordt pas echt luxe als u ook na zonsondergang ervan kunt genieten. Palmiye biedt van lichtstraten tot ledspots en dimbare ledstrips alle nodige verlichtingsopties die behalve licht ook veel sfeer aan uw tuinkamer toevoegen, en dit op de meest energiezuinige manier.

Zonwering en andere oplossingen

Bent u niet op zoek naar een helemaal afsluitbare buitenruimte en wil u gewoon iets langer per jaar van uw terras genieten? En bovendien het hele jaar door een tegen wind en regen beschutte plek in uw tuin of op uw terras hebben? Dan heeft u bij Palmiye de keuze uit een ontelbaar grote selectie aan oplossingen. Onze zonweringsystemen kunnen handmatig of optioneel per afstandsbediening uw tuin voor een te sterke zon beschermen. Met wind- en zonsensoren gebeurt dit zelfs geheel automatisch. De verticale Storexy screens beschermen u niet alleen tegen de zon, maar bieden ook privacy. De eerdere genoemde lamellen overkappingen of vouwdaken bieden ook zonder glaswanden een tegen hitte of regen beschutte plek. Samen met de bijzonder mooie Louvre panelen of verticale screens geven ze ook privacy en bescherming tegen wind.

Uw reis naar een luxe tuinkamer begint bij Palmiye

Bent u benieuwd hoe wij onze mogelijkheden voor een luxe tuinkamer in uw tuin of op uw terras kunnen toepassen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom. U kunt natuurlijk ook altijd meteen een offerte aanvragen. Wacht niet langer en laat ons u helpen op weg naar meer ruimte en een betere en gezondere levensstijl.