Bestel uw inspiratiegids bij uw lokale dealer Garden Depot

Eindeloos verwonderen. Ieder seizoen opnieuw. Geniet van bescherming tegen de krachten van de natuur. Vind de perfecte balans tussen schaduw en licht. En beleef zonnestralen op hun best. Met de producten van Palmiye Benelux tovert u uw tuin om tot een plek voor buitengewoon beleven.

Onze gratis inspiratiegids

Op zoek naar een luxe lamellen overkapping of een vouwdak? Vraag de gratis Palmiye inspiratiegids aan! U ontvangt per post een gids vol met prachtige foto’s en informatie over alle Palmiye lamellen overkappingen en vouwdaken. Ontdek de eindeloze opties met de Palmiye producten, gaat u voor een overkapping met lamellen of een vouwdak? Wilt u een losstaande overkapping of aan het huis vast? Doe inspiratie op voor uw tuin en vindt de oplossing die bij u past!


  In welke producten heeft u interesse*

  Liever direct de showroom bezoeken?

  Een bezoek aan onze showroom Garden Depot in Kampenhout is een ware beleving. U ervaart hier hoe u uw tuin kunt omtoveren tot een plek voor buitengewoon beleven. U kunt hier alle Palmiye producten live zien, voelen, testen en beleven. Maak een afspraak en onze adviseurs helpen u graag met uw zoektocht naar dé perfecte overkapping voor in uw tuin.

  Garden Depot
  Vekestraat 29a Unit 7.0
  1910 Kampenhout
  016 43 84 48
  hello@gardendepot.be
  Openingstijden: Op afspraak